Is gespecialiseerd in het slimmer, sneller en succesvoller laten afstuderen van HBO & WO Studenten, Duale Studenten en Werkende Professionals. Zij richten zich voornamelijk op de begeleiding van praktisch en wetenschappelijk onderzoek en/of het schrijven van scripties.

Slimmer Afstuderen

Deze begeleiding bestaat uit 1-op-1-begeleiding, persoonlijke coaching, het bijwonen van een scriptielab, het volgen van workshops of een combinatie hiervan. Ons streven is dat de student binnen de gestelde tijd zijn onderzoek en/of scriptie met succes afrond, en het liefst met een mooi cijfer!

Individuele Begeleiding & Persoonlijke Coaching

De ene student is nu éénmaal de andere student niet. De één wil graag -om welke reden dan ook- meer ondersteuning dan een ander. Slimmer Afstuderen biedt daarom 1-op-1 begeleiding en/of persoonlijke coaching aan.

Bij individuele begeleiding mag de student inhoudelijke ondersteuning verwachten.

Bij persoonlijke coaching mag de student procesondersteuning verwachten.

Scriptiebegeleiding

“De laatste loodjes wegen het zwaarst”. Voor veel studenten is het schrijven van een scriptie een behoorlijke lastige klus. Daardoor lopen veel studenten studievertraging op bij het afstuderen, halen een scriptiecijfer onder hun niveau en ervaren het scriptieproces als (zeer) onprettig. En alsof het niet erger kan, wanneer ze studievertraging oplopen moeten ze soms extra collegegeld betalen. Dit is dus echt zonde van het geld!

In de praktijk blijkt dat studenten te weinig begeleiding ontvangen vanuit de opleiding. Een roep naar meer of betere scriptiebegeleiding is ons inziens dan ook op zijn plaats. Om te voorkomen dat de student tijdens de scriptiefase vastloopt, helpen we de studenten om binnen de gestelde tijd hun scriptie af te ronden.

Dit kan door middel van het bijwonen van scriptielabs. Deze bijeenkomsten (van 6 uur) zijn bedoeld om tempo en meters te maken in bijzijn van een scriptiebegeleider die direct de korte vragen kan beantwoorden. Hierdoor werkt de student intensief en effectief aan zijn scriptie in een prettige werkomgeving omdat ze dan niet worden afgeleid. Ook zorgen we voor een stok achter de deur omdat aan het begin van de dag doelen worden opgesteld en de resultaten na afloop worden besproken.

Snel afstuderen, Klik hier

Scriptie schrijven?

Ben jij een student of professional en heb je hulp nodig bij het schrijven van je scriptie? Tijdens het schrijven van je scriptie loop je vaak tegen knelpunten aan en wordt je motivatie op de proef gesteld. “Heb ik het probleem wel goed afgebakend” of “Waar vind ik de juiste literatuur voor mijn scriptie?” kunnen vragen zijn waar je tijdens het schrijven van je scriptie tegen aanloopt. Waar je ook in je scriptie vastloopt of wanneer je verdieping zoekt voor een bepaald onderwerp, snelafstuderen.nl biedt jou scriptiebegeleiding van begin tot eind. Snelafstuderen kan je helpen!

Snel afstuderen, Klik hier

Workshops

Slimmer Afstuderen stelt zich ten doel wetenschappelijke kennis praktisch toegankelijk en bruikbaar te maken. Dat doen wij via hoogwaardig onderwijs. Zij laten de student kennis maken met workshops om nieuwe inzichten te geven die inspireren en motiveren om af te kunnen studeren.

De workshops zijn zeer geschikt en direct toepasbaar in de praktijk. In deze intensieve sessies (van 4 uur) leert de student technieken waarmee hij zelf aan de slag kan gaan. Een workshop gaat over een bepaald thema van het onderzoek en/of scriptie. Een workshop vindt plaats in een kleine groep, gegeven door experts die in bepaalde onderwerpen of thema’s zijn gespecialiseerd. Wij geloven in prikkelende, kwalitatief hoogwaardige kennis dat inspireert en motiveert zodat (persoonlijke) ontwikkeling wordt gestimuleerd. Onze workshops zijn altijd een combinatie van wetenschap en praktijk!

Het Team

Het team van Slimmer Afstuderen bestaat uit zeer ervaren en deskundige professionals. Zij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden & coachen van HBO & WO Studenten, Duale Studenten en Werkende Professionals. Wij zijn dan ook zeer enthousiast en dankbaar dat zij deel uitmaken van ons kernteam. In de profielen van deze toppers kun je meer lezen over hun achtergrond.

De oprichters

Slimmer Afstuderen is opgericht vanuit een passie. Passie voor het onderwijs en passie voor de studenten. Wij willen studenten ondersteunen bij het afronden van hun studie zodat zij klaar zijn voor een vervolgstudie en/of de arbeidsmarkt.

Samen met het team geven wij de studenten empowerment & kracht. Empowerment in hun verdere persoonlijke ontwikkeling en kracht om hun studie met succes af te ronden. Hiermee leveren wij een duurzame bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hun diploma is de sleutel voor een succesvolle bijdrage in hun verdere leven, want het verschil doet er toe!

Wil je meer weten of kennismaken met ons, dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen op 036 711 26 29 (kantoortijden) / 06 120 25 905 (avonduren tot 22:00u en de weekenden) of via de e-mail: info@slimmerafstuderen.nl. Meer info: www.slimmerafstuderen.nl

Slimmer Afstuderen, Voor & Met Onze Studenten!

Frits van Engeldorp Gastelaars en Lique Hendriks-Fredriksz