Muziek NTI

Gitaar spelen

Wilt u leren gitaarspelen? Neem dan nu gitaarles bij het NTI!

De gitaar is een fascinerend instrument, zowel als solo- of begeleidingsinstrument. Met de NTI-cursus Gitaarspelen haalt u er al snel de mooiste melodieën en de meest welluidende akkoorden uit. Praktijk en theorie gaan in deze cursus hand in hand. Wat u in de lessen leert, wordt op de bijbehorende cd’s ten gehore gebracht zodat u het meteen zelf kunt naspelen op uw gitaar. Aan het einde van deze cursus kunt u gitaarspelen en uw eigen notenschrift maken.

Indien gewenst inclusief gitaar
Hebt u zelf nog geen gitaar? Dan kunt u gitaar leren spelen met een MG005 Amuse klassieke gitaar, t.w.v. € 99,- die geleverd wordt bij de cursus gitaarspelen compleet met instrument. Het muziekinstrument zal separaat en na betaling van de eerste termijn worden geleverd.

Keyboard spelen

Altijd al willen leren keyboard spelen? Grijp nu je kans!

Een keyboard is eigenlijk niet één muziekinstrument, maar diverse muziekinstrumenten ineen. Dit vernuftige en tegelijkertijd compacte apparaat biedt zoveel mogelijkheden dat u in uw eentje een hele popgroep of een symfonieorkest kunt vervangen. In de praktijkgerichte cursus Keyboardspelen van het NTI leert u al die muzikale mogelijkheden te beheersen. Na afloop van deze uitgebreide keyboardles hebt u voldoende technisch/muzikale kennis van uw instrument om bijvoorbeeld in een band te gaan spelen.

Indien gewenst inclusief keyboard

Hebt u zelf nog geen keyboard? Dan kunt u leren keyboard spelen op het vijfoctaafs keyboard inclusief adapter, ter waarde van € 199,- dat geleverd wordt bij de cursus Keyboardspelen compleet met instrument. Het muziekinstrument zal separaat en na betaling van de eerste termijn worden geleverd.

Klik HIER om jezelf op te geven!

Piano spelen

Pianoles van Jan Vayne: leren piano spelen van de meester!

Wilt u ook professioneel piano leren spelen? Volg dan nu pianoles bij het NTI! In een exclusieve samenwerking met Muziekmetropool en Jan Vayne leert u spelenderwijs notenschrift lezen en zult u steeds beter leren piano spelen. Uiteraard thuis, in uw eigen tempo en op uw eigen piano. U kunt uit 3 verschillende cursussen Pianospelen met Jan Vayne kiezen, namelijk:

  • Pianospelen voor beginners met Jan Vayne
  • Pianospelen met Jan Vayne (compleet)
  • Pianospelen met Jan Vayne (compleet) met instrument & praktijkdag

Van beginner tot gevorderde

Na afloop van deze pianolessen hebt u alle technieken van het pianospelen onder de knie. Na de eerste 30 lessen hebt u al het niveau van een gevorderde bereikt en kunt u al een aardig repertoire ten gehore geven. De 30 verdiepingslessen (die u krijgt tijdens de complete lessen) zijn bedoeld om een echt gevorderdenniveau te bereiken.

klik HIER om jezelf op te geven!

 Zangles

Ontwikkel uw stem, uw persoonlijke instrument

Hebt u altijd al uw zangstem willen ontwikkelen? Met de cursus Zang van het NTI kunt u nu, in uw eigen studietempo, werken aan de ontwikkeling van uw zangstem. Door de talloze praktijkoefeningen in deze cursus zal uw stem uitgroeien tot een prachtig, persoonlijk instrument. Door meer kennis van de techniek van het zingen en door veel te oefenen, groeit u met deze NTI-cursus tot professioneel niveau. Bovendien krijgt u tips en oefeningen om bij audities goed voor de dag te komen. Wie weet wordt u wel ontdekt als nieuw talent in een van de vele televisieshows!

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Certificaat in 8 maanden
  • Inclusief:
  • MP3-speler met recorder
  • Oefeningen op cd’s

klik HIER om jezelf op te geven!

NTI HBO Opleidingen

Afstuderen voor uw HBO kan ook als u niet de tijd heeft om hele dagen in de schoolbanken te zitten. Bijvoorbeeld omdat u werkt, of een gezin hebt om voor te zorgen. In zo’n geval bieden HBO-opleidingen van het NTI uitkomst. U studeert in uw eigen tijd en kunt binnen 3 jaar een door de NVAO geaccrediteerd HBO-diploma halen. Gedurende de opleiding wordt u bijgestaan door erkende docenten en is er veel persoonlijk contact. Lees hieronder over enkele van onze HBO-opleidingen.

HBO Toegepaste Psychologie
De HBO Toegepaste Psychologie is een NVAO-geaccrediteerde opleiding die u meer inzicht in de psyche van de mens geeft. Deze HBO-opleiding sluit volledig aan op de praktijk, onder andere door de 18 gratis praktijktrainingen en examens. Met deze opleiding wordt u erkend Bachelor of Applied Psychology, een titel die overal deuren voor u zal openen. De HBO Toegepaste Psychologie is in afhankelijk onderzoek van studiekeuze123.nl onder duizenden studenten als beste opleiding getest!

HBO Rechten
De nieuwe HBO Rechten van het NTI was de eerste afstandsopleiding die door de NVAO geaccrediteerd is. Ook deze HBO-opleiding is ideaal te combineren met een fulltime baan. Met het hoogwaardige studiemateriaal, de intensieve stage- en scriptiebegeleiding en de praktijktrainingen en examens is dit de voordeligste manier om een erkend HBO-diploma Rechten te halen.

HBO SPH
Met een Bachelor of Social Work van de HBO SPH op zak kunt u veelbetekenend werk verrichten voor de samenleving. Bijvoorbeeld voor mensen die op een bepaalde manier een achterstand of beperking hebben opgelopen en daardoor in een kwetsbare sociale positie zitten. Bij het NTI kunt u de HBO-opleiding SPH indelen naar uw eigen wensen en schema. Zo hoeft uw werk of gezin niet te wijken voor uw studie en kunt u in uw eigen tijd uw door de NVAO geaccrediteerde diploma halen.

HBO SPD Bedrijfsadministratie
De HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie is de afgelopen jaren flink gewijzigd om nog beter aan te sluiten op de eisen van nu. Een betere koppeling met de praktijk door onder andere de toevoeging van een stage en verscheidene practica is het resultaat. Voor communicatief sterke en cijfermatig ingestelde studenten die graag in hun eigen tijd hun Bachelor of Economics halen, is SPD Bedrijfsadministratie een perfecte opleiding.

|