Waarom een taalcursus volgen? Het wordt steeds goedkoper en gemakkelijker om te reizen. Ook in het zakenleven worden er steeds meer contacten in het buitenland gelegd. Het wordt daarom steeds belangrijker om verschillende talen te spreken. Het gebrek aan het spreken van een taal kan soms problemen op vakantie of tijdens het werk opleveren. Hieronder vind u een korte lijst met de meest populaire taal cursussen.

– Cursus Frans
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de Franse taal wil leren. Bijvoorbeeld omdat je je op vakantie in Frankrijk verstaanbaar wilt kunnen maken of omdat je de taal voor je werk nodig hebt.

– Cursus Italiaans
Wil je Italiaans leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar Italië, of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is de cursus Italiaans ideaal voor jou.

– Cursus Indonesisch
Ga je op reis naar Indonesië? Die reis wordt dan een stuk specialer als je de taal spreekt. Zo leg je veel gemakkelijker contact met de lokale bevolking en zal je reis een extra bijzondere ervaring zijn.

– Cursus Japans
Wil je in je eigen tempo en zonder begeleiding van een docent Japans leren? Kies dan voor het zelfstudiepakket Japans.

– Cursus Chinees
Chinees leren moeilijk? Niet met dit praktische zelfstudiepakket! In je eigen tempo leer je het gesproken Chinees toe te passen in alledaagse situaties. Daarbij leer je de taal verstaan én spreken.

– Cursus Portugees
Zelfstandig een nieuwe taal leren met een zelfstudiepakket? Of kies je voor een cursus met begeleiding door een docent? Aan jou de keuze!

– Cursus Russisch
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de Russische taal wil leren. Bijvoorbeeld omdat je je op vakantie in Rusland verstaanbaar wilt kunnen maken of omdat je de taal voor je werk nodig hebt.

– Cursus Hebreeuws
Wil je Hebreeuws leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie, voor je studie of voor zaken naar Israël gaat? Dan is deze cursus perfect voor jou. Op een slimme manier leer je de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven.

– Cursus Duits
Wil je Duits leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar Duitsland, of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is deze cursus ideaal voor jou.

– Cursus Spaans
Wil je Spaans leren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar Spanje, of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is de taalcursus Spaans ideaal voor jou.

– Cursus Engels
Wil je je heel goed kunnen uitdrukken in het Engels? Bijvoorbeeld omdat je op reis gaat naar Engeland, of omdat je de taal voor je werk perfect moet beheersen? Dan is deze cursus een prima keuze. Op een leuke en slimme manier breid je je woordenschat uit en leer je je meer genuanceerd uit te drukken.