Multimedia Design
– ICT- User Interface and Webdesign (UIWD)
Je weet al het een en ander van webdesign, maar nu wil je graag je kennis op het gebied van gebruiksvriendelijkheid vergroten? Kies dan voor de cursus User Interface and Webdesign. In slechts vier maanden tijd leer je de mooiste webpagina’s ontwerpen met de beste interfaces en slimste navigatiemogelijkheden.

– ICT- Professional Webdesigner
Wil je op professioneel niveau websites leren ontwerpen, implementeren en beheren? En wil je kunnen aantonen dat je over alle kennis en vaardigheden beschikt om te kunnen werken in een webgeoriënteerde omgeving? Schrijf je dan in voor de praktijkgerichte opleiding Professional webdesigner en haal binnen een jaar twee internationaal erkende CIW-titels!

– ICT- Gamedesigner
Ben jij een échte gameliefhebber? Zou je zelf graag een goede game willen ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Met de cursus Gamedesigner leer je het! Je leert precies wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een computergame!

– ICT- Interactie ontwerpen
Ambieer je een functie als interactieontwerper? Vind je het een uitdaging om functionele ontwerpen op te stellen en na te denken over gebruiksvriendelijkheid en vernieuwende online concepten? Ontwerp je graag navigatieoplossingen en webapplicaties? Kies dan voor de opleiding Interactie ontwerpen!

– Cursus Content Management Professional 
Heb je in je werk te maken met contentmanagement en wil je je specialiseren in het leiden van projecten op dit gebied? En wil je daarnaast alles te weten komen over Joomla!? Schrijf je dan in voor de LOI-opleiding Content Management Professional (met Joomla!). De cursus is op HBO-niveau en leert je onder meer alles over het verzamelen en structureren van informatie; de content lifecycle; meta-data en indexering; publicatie; CMS-pakketselectie.
Algemene Computervaardigheden
– Cursus Effectief Excel-gebruik
In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook voor steeds meer banen een vereiste. Met de cursus Effectief Excel-gebruik leer jij Excel op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, budgetten, diagrammen en formulieren te maken.

– Cursus Effectief Word-gebruik
In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Word hét tekstverwerkingsprogramma. Beheersing van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook voor steeds meer banen een vereiste. Met de cursus Effectief Word-gebruik leer je de veelzijdigheid van dit pakket kennen. Je leert Word op professioneel niveau gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als een enorm veelzijdig pakket om documenten te maken inclusief figuren, tabellen en grafieken.

– Cursus Effectief Office-gebruik
Het Microsoft Office-pakket combineert de meest succesvolle programma’s van Microsoft zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Wie Office beheerst, kan de computer volledig naar zijn hand zetten. De cursus Effectief Office-gebruik leert je stap voor stap alles wat je moet weten om perfect met de programma’s van Office overweg te kunnen.

– ICT-Effectief Powerpoint gebruik
Wil je een flitsende presentatie kunnen geven met behulp van multimedia? Zo’n presentatie waarmee je de aandacht van je toeschouwers moeiteloos vasthoudt? Leer dan alle mogelijkheden van PowerPoint kennen. Leer bijvoorbeeld hoe je filmpjes toevoegt aan je presentatie en leer te werken met thema’s.

ICT

– Cursus Praktische communicatie voor ICT-ers
Een prettige samenwerking met opdrachtgevers valt of staat met goede communicatie. En goed communiceren kun je leren. Met deze opleiding op HBO-niveau biedt de LOI heel specifieke gesprekstechnieken en -methoden. Toegespitst op de werkomgeving van de ICT-er.

– ICT- Oracle
Oracle is een van de grootste leveranciers op het gebied van onder andere databasetechnologie. Wereldwijd zijn meer dan 200.000 mensen in het bezit van een Oracle-certificaat. Veruit de populairste certificering van Oracle is Oracle Certified Associate (OCA).

– ICT- ICT in de logistiek
Ben je werkzaam in de logistiek? Dan weet je als geen ander dat ICT onmisbaar is in deze branche. Ontwikkelingen in de ICT hebben een enorme invloed op de logistieke keten, denk maar aan de bestellingen van een supermarktketen bij een fabrikant via een elektronisch bestelsysteem of aan mensen die een reisje boeken via internet.

– ICT- Visual Basic
Deze opleiding leert je programmeren met de veelgebruikte programmeertaal Visual Basic en brengt je in slechts drie maanden op het niveau van een startende Windows- en webapplicatieprogrammeur. Onder deskundige begeleiding leer je op professionele wijze je eigen webapplicaties te schrijven. Tijdens deze praktische opleiding ga je veelvuldig oefenen met programmeren, zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen!