Management
– Cursus Leidinggeven
Leidinggeven is een belangrijk onderdeel van elke managementfunctie. Met aanleg voor leidinggeven alleen kom je er echter niet. De praktijkgerichte cursus Leidinggeven bereid je perfect voor op alle aspecten die bij een leidinggevende functie van belang zijn!

– Cursus Hoger management
Heb je een functie op middenkaderniveau en wil je hogerop? Dan is de cursus Hoger management ideaal voor jou! Strategie en besluitvorming staan centraal in deze cursus. Je ontwikkelt het inzicht dat nodig is om tot een onderbouwde langetermijnvisie te komen.

– Cursus Middle Management
In de cursus Middle management staat het ontwikkelen van een gefundeerde beleidsvisie centraal. Het middle management neemt een belangrijke plaats in binnen een bedrijf. Het middenkader vormt namelijk de schakel tussen het lager en het hoger management.

– Cursus Bedrijfsleider
Als bedrijfsleider ben je de spil van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt verloop van de werkzaamheden binnen het bedrijf. Daarnaast geef je leiding aan een groep medewerkers en draag je de verantwoordelijkheid voor (een deel van) het personeelsbeleid.

– Cursus Brand Management
Ben je werkzaam in het MKB en wil je alles te weten komen van merkenmanagement en merkenstrategie? Schrijf je dan in voor de korte en praktijkgerichte opleiding Brand Management, die je alleen bij de LOI via afstandsonderwijs kunt volgen.

– Cursus Intercedent
Als intercedent ben je de contactpersoon tussen het bedrijf, dat op zoek is naar een tijdelijke medewerker, en de uitzendkracht. Een leuke, afwisselende baan waarvoor een behoorlijke dosis sociale vaardigheid nodig is!

– Cursus Operations management
De markt verandert steeds sneller. Een bedrijf dient daarom snel op deze veranderingen in te kunnen spelen om concurrerend te blijven, terwijl het aantal aanbieders ook nog sterk toeneemt. Dit betekent dat een bedrijf de productie als het ware moet afstemmen op de veranderende en grillige vraag in de markt en alle verspilling en overbodige handelingen zo veel mogelijk wil vermijden.

Marketing, Communicatie en Verkoop
– Basisdiploma reclametekenen/DTP
Reclametekenen is nog een echt ambacht. Een eerlijk vak, waarin kennis van tekentechnieken, tekst en beeld nodig is om tot een mooi eindresultaat te komen. Binnen het creatieve team is de reclametekenaar dé specialist als het gaat om sfeer, uitstraling en goede uitvoering van het idee.

– 
Cursus E-Business
Vrijwel alle bedrijven doen aan enige vorm van e-business, je kunt hierbij denken aan voorraadsystemen met barcodes of e-shops, zoals bol.com. De vraag is alleen: is dit een bewuste keuze én past die keuze wel binnen het beleid van het bedrijf?

– Cursus Nima Oriëntatie marketing
Marketing is niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Maar wat is marketing eigenlijk? Het is een verzameling van eigenschappen/kenmerken die aan de verkoop van een product verbonden zijn. Wanneer je die eigenschappen goed gebruikt, heb je een succesvolle winstgevende onderneming.

– Cursus Integrale marketing
Succesvolle marketing bestaat uit een optimale mix van online- en offlineactiviteiten. En dat is precies waar het bij integrale marketing om draait. In deze opleiding komen de verschillende marketingmiddelen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan direct mail, e-mailings, telemarketing, search engine marketing, RSS marketing en viral marketing.

– Cursus Online marketing
Er is een enorme vraag naar online marketeers met HBO werk- en -denkniveau. Wil je starten in de marketing of heb je al ervaring als marketeer en wil je je specialiseren in online marketing, dan is deze opleiding op HBO-niveau voor jou een unieke mogelijkheid. Je krijgt een solide basis mee én leert alles over de nieuwste technieken als mobile marketing en affiliate marketing.

– Cursus Grafisch ontwerpen/DTP
Folders, advertenties, boekomslagen, billboards, cd-rom’s, tv-commercials, websites… Overal waar je kijkt, zie je uitingen die bedacht en gemaakt zijn door een grafisch ontwerper. Met de cursus Grafisch ontwerpen/DTP bereid je je perfect voor op een functie in dit uitdagende vakgebied.

– Cursus Brand Management
Ben je werkzaam in het MKB en wil je alles te weten komen van merkenmanagement en merkenstrategie? Schrijf je dan in voor de korte en praktijkgerichte opleiding Brand Management, die je alleen bij de LOI via afstandsonderwijs kunt volgen.

– Cursus Commercieel onderhandelen
Uit de praktijk weet je dat onderhandelen een spel is van geven en nemen. De kunst is te ontdekken waar de grenzen van je onderhandelingspartner liggen, zonder die van jezelf bloot te geven. Wil je onderhandelingsvaardigheden op commercieel vlak opdoen of deze verscherpen? Kies dan voor de korte én praktijkgerichte cursus Commercieel onderhandelen.

– Cursus Interculturele communicatie
Heb je in het dagelijks leven veel te maken met mensen met andere culturele achtergronden en merk je dat de communicatie niet altijd even vlot verloopt en dat dit vaak tot misverstanden kan leiden? Wil je hier iets aan doen? Kies dan voor de opleiding Interculturele communicatie: de eerste afstandsopleiding op dit gebied!