– Basisopleiding doktersassistent
Spreekt gezondheidszorg je aan en heb je een functie als doktersassistent voor ogen, maar wil je er eerst achterkomen of deze functie echt iets voor je is? Volg dan de basisopleiding Doktersassistent.

– 
Basisopleiding natuurlijke geneeswijzen
Ben je therapeut en heb je een beroepsopleiding gevolgd, waarvan de basisvorming op het gebied van natuurlijke geneeswijzen minimaal is geweest en wil je de basiskennis op dit gebied ophalen? Volg dan de Basisopleiding natuurlijke geneeswijzen!

– 
Cursus Medische administratie
De cursus Medische administratie is een gevarieerde cursus. Je leert niet alleen alles met betrekking tot de praktische uitvoeringsaspecten, maar ook over de achtergronden zoals wetgeving en budgettering. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat deze toekomstige baan nooit eentonig wordt!

– Cursus Natuurlijk genezen
Er zijn heel wat klachten waar je als mens last van kunt hebben. Griep, darmklachten, spierpijn, infecties, chronische ontstekingen. De eigen huisarts of een specialist brengt dan meestal uitkomst. Maar vaak zijn er, in aanvulling daarop, ook hele goede alternatieve manieren om de klachten te lijf te gaan dan wel te voorkomen! Grotere en kleinere kwalen kun je vaak op een heel natuurlijke wijze vóór zijn of verhelpen. In de cursus Natuurlijk genezen leer je hóé.

– Cursus Primaire medische kennis
Hoe zit het lichaam in elkaar? Wat is de taak van de inwendige en uitwendige organen? Wat is ziekte precies? En hoe kun je ziekten en aandoeningen behandelen? Je hoeft geen arts te zijn om nieuwsgierig te zijn naar de antwoorden op deze vragen.

– Cursus Sportmassage 
Het overgrote deel van sportblessures zou niet mógen gebeuren. Een goede begeleiding en een serieuze warming-up voorkomen een hoop leed. Natuurlijk moet je dan wel weten waar je mee bezig bent.

– Cursus Medisch receptionist/telefonist
Houd je van regelen en organiseren en zoek je een baan waarin je voor mensen écht iets kunt betekenen, dan is de cursus Medisch receptionist(e)/telefonist(e) precies iets voor jou. Want in deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten die in aanraking komen met een instelling in de gezondheidszorg.

– Cursus Medisch secretaresse
Een medisch secretaresse moet gedegen kennis van medische terminologie hebben, secretarieel vaardig zijn én de weg weten in het medisch vakgebied. Ambieer jij een functie als Medisch secretaresse? Volg dan de cursus Medisch secretaresse van de LOI.

– Cursus Medische terminologie
De cursus Medische terminologie leert je de noodzakelijke terminologie die binnen maar ook buiten de medische wereld verhelderend is. De vaktermen die worden gebruikt, komen veelal uit de Latijnse taal. Want met één Latijns woord kan een toestand worden weergegeven, die in het Nederlands een uitgebreide omschrijving vergt. Daarnaast is de terminologie erg handig bij de communicatie met buitenlandse collega’s.

– Cursus Gewichtsconsulent
Praktisch iedereen is wel met zijn gewicht bezig. Met deze opleiding kun je daar nu zelf op inspelen. Als gewichtsconsulent begeleid je uitsluitend gezonde volwassenen met overgewicht of ondergewicht.

– Opleiding Management in de gezondheidszorg
Houd je van regelen en organiseren en zoek je een baan waarin je voor mensen écht iets kunt betekenen, dan is de cursus Medisch receptionist(e)/telefonist(e) precies iets voor jou. Want in deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten die in aanraking komen met een instelling in de gezondheidszorg