Economie en Administratie
– Cursus Administratie
De cursus Administratief assistent(e) is bestemd voor iedereen die wil starten in een administratieve functie met veel afwisseling en prima doorgroeimogelijkheden.

– 
Cursus Algemene Economie
Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in algemene economische verschijnselen of deze kennis nodig heeft voor het goed uitoefenen van zijn of haar functie.

– Cursus Boekhouden
De cursus Basisdiploma boekhouden (BDB) is voor iedereen die een loopbaan in de administratie ambieert, maar nog niet veel kennis heeft op dat gebied.

– Cursus Loonadministratie
Basiskennis loonadministratie is geschikt voor administratieve medewerkers die zich willen richten op de loonadministratie

– Cursus Belastingassistent
De opleiding Belastingassistent is met name geschikt voor iedereen die binnen de (mkb-)praktijk werkzaam is en fiscale kennis wil opdoen of de reeds aanwezige kennis op peil wil brengen of houden.

– Cursus Commercieel onderhandelen
De opleiding Commercieel onderhandelen is bestemd voor mensen die in korte tijd goede onderhandelingsvaardigheden op commercieel vlak op willen doen. Ook is de cursus uitermate geschikt voor mensen die hun kennis van het onderhandelen willen opvijzelen.

– Praktijkdiploma wiskunde
De cursus Praktijkdiploma wiskunde is voor iedereen die de wiskundige basisbegrippen onder de knie wilt hebben. En die met deze kennis zijn of haar carrièremogelijkheden binnen het bedrijfsleven wil vergroten.

– Cursus Resultaatgericht ondernemen
De cursus Resultaatgericht ondernemen is voor iedereen die succesvol een eigen onderneming wil starten en managen.

– Praktijkdiploma bedrijfseconomie
De cursus Praktijkdiploma bedrijfseconomie is voor iedereen die kennis wil opdoen van bedrijfseconomische basisprincipes en inzicht wil verwerven in bedrijfseconomische vraagstukken.

– Cursus Verkoop en administratie
De cursus Verkoop en administratie is een echte aanrader voor (startende) ondernemers die een (commerciële) administratie gaan aanleggen.

– Cursus Belastingadviseur
Wil je na je financieel-economische HBO-opleiding nog hogerop en vind je het leuk om te leren een gedegen fiscaal advies te geven? Dan is de post bacheloropleiding Belastingadviseur echt iets voor jou!
Financieel en Makelaarij
– Cursus Financieel management
De cursus Financieel management is bestemd voor iedereen die werkzaam is als bijvoorbeeld staffunctionaris, algemeen manager, leidinggevende of zelfstandig ondernemer van een kleine of middelgrote organisatie.

– Opleiding Register Financieel Manager
De cursus Register Financieel Manager is vooral bestemd voor mensen die het MBA-diploma hebben behaald en de erkende titel RFM® achter hun naam willen hebben. Zo kun je laten zien dat je over financieel vakmanschap beschikt.

– Cursus Juridisch Adviseur Bedrijfsrecht
Deze opleiding is met name geschikt voor iedereen die op HBO-niveau in zijn/haar werk te maken heeft met bedrijfsjuridische of sociaaljuridische aspecten.

– Cursus Belastingconsulent
De opleiding Belastingconsulent is bestemd voor iedereen die een functie als zelfstandig belastingconsulent voor ogen heeft.

– Opleiding WFT Beleggen
Deze vervolgmodule is geschikt voor financiële dienstverleners die het diploma WFT Basisdeskundigheid op zak hebben en willen adviseren in beleggingen.

– Cursus Belastingadviseur
Wil je na je financieel-economische HBO-opleiding nog hogerop en vind je het leuk om te leren een gedegen fiscaal advies te geven? Dan is de post bacheloropleiding Belastingadviseur echt iets voor jou!