– Basisdiploma elektronica
De cursus Basisdiploma elektronica is voor iedereen die in de elektronica wil werken, bijvoorbeeld aankomend monteurs elektronica of elektromonteurs. De cursus is ook geschikt voor iedereen die kennis van elektronica wil hebben en nog geen technische opleiding heeft gevolgd.

– Basisdiploma elektrotechniek
De cursus Basisdiploma elektrotechniek is voor iedereen die in de elektrotechniek wil werken, bijvoorbeeld aankomend monteurs. De cursus is ook geschikt voor iedereen die kennis van elektrotechniek wil hebben en nog geen technische opleiding heeft gevolgd.

– Basisdiploma werktuigbouwkunde
De cursus Basisdiploma werktuigbouwkunde is geschikt voor iedereen die in de werktuigbouwkunde wil werken, bijvoorbeeld aankomende monteurs of werktuigbouwkundigen. De cursus is ook geschikt voor iedereen die kennis van werktuigbouwkunde wil hebben en nog geen technische opleiding heeft gevolgd.

– Cursus Algemene bouwkunde
De opleiding algemene bouwkunde is een opleiding op HBO-propedeuseniveau. De opleiding is geschikt voor iedereen die geen bouwkundige achtergrond heeft, maar wel meer van het bouwproces wil weten.

– Cursus Bouworganisatie
De opleiding Bouworganisatie is bestemd voor iedereen die meer inzicht wil hebben in of wil kunnen werken met bouw- en bestektekeningen en planningsinstrumenten. Bijvoorbeeld voor werknemers bij architecten- en ingenieursbureaus, de opdrachtgevende overheid, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars of aannemers- en installatiebedrijven.

– Cursus Bouwrecht
De opleiding Bouwrecht is bestemd voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de voor de bouw relevante wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld voor projectleiders en managers bij grondbedrijven, projectontwikkelaars, bouw- en aannemingsbedrijven, woningcorporaties, bouwadviseurs en ingenieurs.

– Cursus Bouwprojectmanagement
De opleiding Bouwprojectmanagement is bestemd voor iedereen die meer kennis en vaardigheden wil opdoen op het gebied van het managen van bouwprocessen, van begin- tot eindfase.