Studenten kortingscodes

Studenten korting dankzij kortingscodes

Ik ben er zelf dol op! Online shoppen. Maar wat nu nog leuker is, dat je tegenwoordig heel eenvoudig kortingscodes voor webwinkels kunt vinden die zonder te hoeven registreren extra korting op je online aankoop geven. Bij het afrekenen van een online bestelling zie je vaak een invoerveld staat waar een kortingscode ingevuld kan worden. Deze heb je natuurlijk niet, maar nu zijn er websites die alle kortingscodes verzamelen. Zo’n kortingscode website speurt het hele internet af op zoek naar kortingscodes. Van zo’n 4.500 webwinkels worden er kortingscodes verzamelt. Omdat steeds meer webwinkels kortingscodes inzetten om hun omzet te verhogen, is het ook steeds makkelijk om een kortingscode te scoren. Vooral voor studenten is elke korting mooi meegenomen, want waarom extra voor verzendkosten betalen als het ook gratis kan? Veel codes leveren namelijk gratis verzending op. Maar er zijn ook kortingscodes te vinden die soms wel eens 30 of 40% korting geven op je aankoop.

Grote webwinkels zoals Zalando en H&M zetten veelvuldig kortingscodes in en dat kan je al snel tientallen euro’s op je aankoop schelen. Stel je bent op zoek naar laarzen of een vakantie, dan kun je de keuze ook af laten hangen bij welke winkel je die laarzen koopt of vakantie boekt op basis van welke aanbieder de beste kortingscode aanbiedt. Je zou zo’n kortingscode website in zo’n geval kunnen gebruiken als korting vergelijker.  Op vakanties worden ook regelmatig kortingscodes van bijvoorbeeld 50 of 100 euro korting gegeven door partijen zoals OAD en Peter Langhout reizen. Tip voor alle studenten, koop alleen nog maar met korting!

 

2de hands artikelen

Tweedehands producten, wel of niet!?
In deze tijd moeten steeds meer mensen gaan bezuinigen. Steeds meer mensen letten beter op hun portemonnee en hebben minder geld om aan leuke dingen te besteden zoals kleding, elektronica, uitgaan en ga zo maar door.

De online marktplaatsen zien de gevolgen van de crisis. Sites die gebruikte producten aanbieden zijn razend populair. Alle grote(re) online marktplaatsen zien een flinke stijging in het aantal geplaatste advertenties. De Metro meldt dat de grootste advertentiesite Marktplaats.nl een groei van 40% noteert ten opzichte van 2008 toen de crisis net begon. ‘’Zowel de vraag als het aanbod is explosief gestegen. Mensen gaan op zoek naar alternatieve inkomstenbronnen door hun spullen aan te bieden via Marktplaats’’. Verklaart woordvoerster Sanne Gordon.

Is het nu raar om bijvoorbeeld tweedehands kleding te kopen? Nee! Juist steeds meer mensen doen het. Het grote nadeel van tweedehands kleding is dat je vanaf je computerscherm niet goed de conditie van de kleding kunt zien. Mede dankzij de crisis is het kopen en verkopen van gebruikte spullen gewoon geworden.

Enekele tips waarbij je moet opletten als je tweedehands producten koopt:

 • Vertrouw nooit zomaar iedereen blind zonder dat jij het product zelf heb gezien.
 • Wees kritisch op het aanbod op online marktplaatsen
 • Wees realistisch. Een iPhone 5 voor 350 euro klinkt als muziek in je oren maar hoe realistisch is het nou dat iemand een toestel  van ruim 600 euro bijna voor de helft aanbiedt.
 • Kan je het niet ophalen bij de verkoper? Vertrouw het dan niet (in de meeste gevallen).
 • Kijk naar de ervaringen van de verkoper. Bij meeste online marktplaatsen kan je zien hoe lang de verkoper actief is. Een verkoper die pas een dag actief is en een super aanbieding heeft is meestal niet te vertrouwen.

Daarnaast heeft InfoNu 10 gouden tips gegeven om je tweedehands producten te verkopen:

 • Zorg voor een goede digitale camera
 • De titel moet woorden bevatten waarop mensen jou advertentie gaan vinden in de zoekmachine
 • Maak een goede advertentietekst
 • Wees eerlijk
 • Laat mensen bieden maar vul tevens een prijs is
 • Artikelen van bekende merken en artikelen die in de mode zijn verkopen gemakkelijker
 • Schone artikelen
 • Als mensen bieden stuur ze een mail met daarin je dank voor het bod en of je evt. Wel of niet akkoord gaat
 • Geef aan dat je meerdere artikelen verkoopt
 • Heb geduld

Voor een uitgebreide lijst en meer informatie klik hier.

Korting en Gratis

Als student heb je het niet even makkelijk. Je hebt dure school kosten te betalen, je zorgverzekering, je telefoon abonnement en ga zo maar door. Vooral tijden als in de crisis waarbij studenten steeds meer de dupe worden door overheidsbesparingen zijn kortingen en gratis producten altijd welkom.

Korting & Gratis

Tegenwoordig kom je steeds vaker websites tegen die flinke kortingen aanbieden. Altijd lekker mee genomen toch! Op de website van Kennisbank Detailhandel vind je een overzicht van mogelijke kortingen die webshops kunnen aanbieden aan jouw als consument.

Afbeelding: isoc.nl

Hieronder bespreken wij een enkele websites waar je vaak terecht kan voor flinke korting en soms zelfs gratis producten:

Gratis GoGo Vakantiebrochure

Bestel hier de gratis gids. Klik hier

Dagaanbieding

Dagaanbieding.nl is een website met een compleet overzicht van (bijna) alle dagaanbiedingen. Hier vind je elke dag nieuwe dag aanbiedingen die op verschillende websites worden aangeboden.

www.dagaanbieding.nl

Korting
Op korting.nl vind je kortingen bij vele grote populaire webshops, tijdschriften, pretparken en nog veel meer. Elke dag speurt korting.nl naar de nieuwste kortingen voor zowel bekende als minder bekende webshops. Alle kortingen worden direct geplaatst op de website. Voor alle actuele kortingen kijk snel op de website van korting.

www.korting.nl

Allesvoorniks
Leuke prijsvragen? Flinke kortingen? Gratis cadeautje of kaartjes? Op allesvoorniks.nl vind je een complete overzicht van alle kortingen en gratis producten op een actuele volgorde.

www.allesvoorniks.nl

VakantieVeilingen
Op vakantieveilingen.nl kan je zelf bepalen hoeveel jij voor een bepaalde uitje wilt betalen. Je kan hier terecht voor een avondje uit tot een hele vakantie! Je biedt tegen andere personen dus hou regelmatig snel de veiling in de gaten en misschien heb jij een weekendje weg voor een stuk goedkoper.

www.vakantieveilingen.nl

Gratis
Op gratis.nl kom je van alles tegen op gebied van gratis! Een gratis L’OR EspressO proefpakket of toch gratis 20 euro beltegoed? Kijk dan snel op gratis.

www.gratis.nl

|