Android is booming! Steeds meer Android toestellen worden op de markt gebracht. Dat is niet het enige goede nieuws te melden over Android. Ook de apps in de Google Play Store zijn dit jaar steeds professioneler, stabieler en uiteraard populairder geworden.

Dat vond Google zelf ook, vandaar een belangrijk reden voor Google zelf om een officiële top 10 lijst van de beste Android-apps van 2012 uit te brengen. In de lijst komen komen bekende apps naar voren maar ook enkele verrassende apps zijn hierin terug te vinden.

android-apps

10. TED: Hierin worden onder andere uitspraken van ‘s werelds meest fascinerende mensen getoond. Momenteel zijn er meer dan 1300 video’s en audio’s uitspraken te vinden en elke week worden er wel nieuwe toegevoegd.
9. Pixlr Express: Er zijn verschillende fotobewerkingsapps beschikbaar in de app stores. Pixlr Express is het ook zeker weten de moeite waard om uit te proberen. Dankzij de vele (uitgebreide) functies daarom ook opgenomen in de officiële Google lijst.
8. SeriesGuide Show Manager: Beheer het (opnieuw) bekijken van jouw favoriete TV shows. Zie wat er komt en hou gemakkelijk bij wat je hebt gezien!
7. Fancy: De must have app voor liefhebbers van design en shoppen!
6. Ancestry: Hiermee kan je jouw familiestamboom gemakkelijk en mooi vormgeven.
5. Expedia Hotels & Flights: Een boekingsapp waarmee je gemakkelijk en snel tegen een zeer aantrekkelijke prijs boekingen kunt plaatsen.
4. Pocket: Iedereen kent het wel. Je komt per ongeluk op een website en even later kan je het niet meer terug vinden. Met deze app kan je jouw websites opslaan en later terug lezen!
3. Grimm’s Snow White: Het nieuwe interactieve sprookjesbiek!
2. Pinterest: Hulpmiddel om je inspiratie te vinden en met anderen te delen. Gebruik het om leuke dingen te verzamelen, verzamelen en nog veel meer!
1. Evernote: Eenvoud. Gemakkelijk alles onthouden dankzij deze handige app.