Professionele persoonlijkheidstest
Test jezelf met de meest gebruikte en best gevalideerde persoonlijkheidstest * Wie ben je, wat maakt jou uniek? * Vergelijk jezelf met anderen. * Gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstest.

Snelle competentietest
Met deze snelle competentietest zet je jouw beste competenties nauwkeurig op een rijtje. Je kiest uit een lijst van 62 van de meest voorkomende en gevraagde competenties op het gebied van werk en loopbaan.

Wat zijn je sterke en minder sterke kanten?
Krijg inzicht in je sterke kanten en valkuilen. * Wat zijn je sterke en minder sterke kanten? * Welke kansen en bedreigingen horen daarbij? * Vergroot je persoonlijke effectiviteit. Ontdek het nu met de kerntyperingtest.

Diverse persoonlijkheidstests
Er bestaan zeer veel persoonlijkheidstests. Hier vind je een overzicht met de belangrijkste tests. Zoals een klassieke Big Five persoonlijkheidstest, Roos van Leary test, een Jung Test, een enneagramtest en een EQ test. Maar ook een angsttest, een mindfulness test, een breintest en een optimismetest.

Professionele werkwaardentest
Met deze professionele werkwaardentest kun je er achter komen welke bedrijfscultuur goed bij je past. De Nederlandse werkwaardentest meet 14 fundamentele werkwaarden. Wanneer je werk hebt waarin de werkwaarden die jij belangrijk vindt voldoende ruimte krijgen, dan neemt de kans dat je succesvol en gelukkig zult zijn in je werk toe. Deze 14 werkwaarden zijn; creativiteit,afwisseling, structuur, autonomie,zelfontwikkeling, invloed, balans werk en privé, financiële beloning, zekerheid, prestige, prestaties, arbeidsomstandigheden, relaties op het werk, en altruïsme. Ontdek wat deze 14 werkwaarden precies inhouden en hoe jij op deze werkwaarden, in vergelijking met de Nederlandse beroepsbevolking scoort.

Beschrijf jezelf in vijf woorden
Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan is het belangrijk dat je snel een volledige omschrijving van je eigen persoonlijkheid kunt geven. Potentiële werkgevers willen immers weten welk vlees ze in de kuip hebben. Één van de meeste gebruikte persoonlijkheidstheorieën is de Big Five. Deze theorie is ontstaan vanuit een soort wedstrijd tussen psychologen. De uitdaging was om op basis van zo weinig mogelijk karaktereigenschappen toch een volledig beeld van iemands persoonlijkheid te geven. Dit resulteerde uiteindelijk in vijf persoonlijkheidskenmerken; de Big Five. Deze zijn; emotioneel onbekommerdheid (kalm versus gevoelig), extravertheid (introvert versus populair), gewetensvolheid (zorgvuldig versus flexibel), vriendelijkheid (meegaand versus direct) en openheid (welgemanierd versus kritisch). Op 123test vind je een gratis mini Big Five test en kun je ook een uitgebreidere professionele versie doen. De resultaten kun je gebruiken in je sollicitatiebrieven en natuurlijk tijdens het sollicitatiegesprek waar je persoonlijkheid vaak ter sprake komt.

Gratis IQ-Test
Direct zien hoe hoog je IQ is, dankzij onze gratis IQ-test. Vul de vragen in en de IQ-test geeft aan welk opleidingsniveau je hebt.

Test je projectvaardigheden
Diverse vaardigheden die je online kan testen: adviesvaardigheden, SMART principe, presenteren, discussies leiden, interviewen, projecten managen etc. Leuke site!

Leestest (tip)
Wil je weten hoe snel je leest? We hebben een leestest ontwikkeld zodat je weet wat je uitgangspositie is. Vanuit deze uitgangspositie kun je bepalen wanneer je mee wilt doen aan de training om je leessnelheid en je begrip te verhogen. Gemiddeld lezen we tussen de 200-250 w.p.m. en de ervaring leert dat de meeste mensen onder de 350 w.p.m zitten bij aanvang van de training. Aan het einde van de eerste dag hebben de meeste deelnemers hun leessnelheid verdubbelt of zelf meer. Wil jij dat ook?

Conflictshanteringstest
Hoe ga jij om met een conflict?

Persoonlijkheidsprofiel.nl
Wie ben ik? Wat ben ik? Wat zijn jouw succesfactoren?