Functies in de horeca

Barmedewerker
Als barmedewerker werk je achter de bar en zorg je voor een onvergetelijk feest voor iedere gast. Je werkt vaak in verschillende shifts en na sluitingstijd hoort het schoonmaken van de bar ook tot de taken. Een barmedewerker is een positief ingesteld en extravert persoon die ervan houdt om het mensen naar de zin te maken en ze een onvergetelijke avond te geven in de bar. Je beseft dat een warme en vriendelijke uitstraling essentieel is voor een goed gastheerschap en je houdt van hard werken!

Bedieningsmedewerkers
Ook hier staan gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bedrijven verwachten optimale dienstverlening naar hun gasten. De kerntaken bestaan uit het bedienen van gasten, tafels indekken volgens etiquette en andere divere horeca werkzaamheden. Ervaring is hier meestal gewenst (met drie borden kunnen lopen)

Afwasser
Als afwasser ondersteun je het keukenpersoneel. Veel bedrijven werken met grote afwasmachines en bestaat jou taak voornamelijk uit het in- en uitruimen van borden, glazen en bestek. Vaak hangt er in de keuken een gezellige maar ook hectische sfeer. De keuken kan je zien als het hart van het restaurant!

Keukenhulp
Je ondersteunt de chef-kok waar mogelijk. De werkzaamheden houden in dat je groente/ fruit snijdt en andere voorbereidingen treft.